lördag 21 november 2009

fest ikväll :)


Ikväll är det fest med tjejerna. Ska bli skojigt. Första gången Emelie är ute sen Celine föddes. Ska bli intressant hur det går ;) Det blir singstar och vin för hela slanten! Jag är laddad. Har dock lovat Robin att jag ska ta det lugnt, blir ingen Tallinfylla här inte!
Vi har just vart ute på en promenad med hundarna, jätte fint väder idag. Nu är dom så trötta så dom ligger och sover här brevid :) Sötkorvarna! Vi ska snart åka och hälsa på ett par som skaffat sig en Mopsbäbis. Å han är såå söt! Kelso heter han. Lägger ut en bild på han som du kan se Linda :)
Man kan ju inte annat än bli sugen på en plutt till när man träffar så här söta. Filmen på Märtha är från dagen då vi hämtade hem henne, 9 veckor, pytteliten och jättesöt.
Igår var det hemmamys med idol och kebabtallrik. Synd tycker jag att Reza åkte ut. Hon har ju helt klart vackrast röst.
Vi kanske ses ute! Ha det bra.

5 kommentarer:

  1. ååh, så söt :D Jag vill också ha en liten bebis^^

    SvaraRadera
  2. hej hopp =) ha en underbar och rolig kväll =) lilla söta märtha gud vilka fina tavlor också förresten! puss puss

    SvaraRadera
  3. Ha,ha vad söt hon var/är:-) Kommer ihåg när ni hade köpt henne!

    SvaraRadera
  4. Va man inte på bra humör innan så blir man verkligen de av å se en sån där liten gooding springa omkring. Så söt. Vi är också lite sugna på en fralla! dom är ju så söta!

    SvaraRadera
  5. men vilken liten goding!!!!blir alltid så sugen på att skaffa en mops till när jag ser sånna sötisar!!=)

    o kommer du ihåg när märtha var hemma hos oss första gången (när hon var i storleken som på filmen) och roccy putta på henne m nosen så hon ramlade omkull hela tiden=) hon var så liten o hade ingen koll på sina kroppsdelar;)

    SvaraRadera