söndag 7 mars 2010

Grillning mitt i vintern och Ikearesa

I gårkväll kom Marre och Sven hem till oss vi funderade på vad vi skulle äta och Marie kom på idén att vi skulle grilla :) SÅå himla gott. Varför grillar man inte med på vintern? Det är ju så gott och mysigt. Robin och Sven stod ute och grillade medans vi kockade inomhus.
Sen blev det melodifestivalen och chips. Tycker det är dax för Pernilla Wahlgren att inse att hon inte är 15 längre och sjunga lite mer seriösa låtar. Kändes som om hon snott låten från Amy Diamond. Pinsamt!
Idag har vi vart på Ikea, Marie och Sven hängde på, en riktigt skoj dag :) Tyvärr och självklart var golvet slut som vi skulle köpa. Så det blev en del annat istället. Ska ju ner till Jönköping nästa helg igen och se på Buddy Holly konserten får ta och köpa golvet då istället.
Äntligen har vi köpt lampor som vi ska ha över vår köksö. Har inte hittat några som vi båda tyckte om men dessa blir perfekta. Så det blir hemmafix och vovvmys ikväll som gäller. Märtha och Wera har fått vart hos mormor, Gustav och Viggo medans vi var iväg. De har det så bra där uppe, busar och gossar hela dagarna.

Det har blivit dåligt med bilder på bloggen nu. Ska sätta mig med det endag.
I morgon är det ännu en ny härlig arbetsvecka. Tiden rusar iväg!!
Må gott
Kram H

2 kommentarer:

  1. marie karlsson8 mars 2010 kl. 19:47

    grilla på vintern is the shiiit!!)
    vad kul att lamporna passade fint!!
    tack för en trevlig helg!KRAM Marre

    SvaraRadera
  2. hehe ska ni me på budde holly:) vi me... ses där... // lina Brittenstam

    SvaraRadera