måndag 28 juni 2010

Måla, måla, måla

Nu har vi målat baksidan och uthuset en gång. Vilken skillnad. Jösses! Blir ett helt nytt hus. Som sagt så var ju inte färgen innan en höjdare om man säger så. I går målade jag stuprör till förbannelse kändes det som. Jag målade dom tre gånger innan det täckte.

Börjar kännas att man inte orkar lika mycket som innan graviditeten nu. Blir trött ganska fort och i gårkväll hadejag ont i fötterna. Hade inte suttit ner på hela dagen så det var väl inget konstigt.
Vad skönt det känns att vi är igång med målningen nu. Jag kände mig lite orolig att vi inte skulle hinna innan bebisen kommer. Men i den här takten så är det lugnt.

Stackars lilla Märtha är skendräktig här hemma och är jätte tråkig enligt lillasyster Wera. Bara sover och gömmer sig. I går när vi var ute hela dagen låg hon på övervåningen ner knökad mellan soffdynorna. Hon har även börjat gräva hål i trädgården (ajabaja)! Lilla älsklingen! Verkar vara jätte jobbigt. Motion och mindre mat sägs hjälpa men motionera henne i den här värmen är inte att tänka på, vi åker till Mullsjön och badar på kvällarna med hundarna istället och då är det fart på henne :) Mindre mat det fixar hon själv. Hon är mindre matglad än var hon brukar vara.

Kramar H

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar