torsdag 29 juli 2010

MVC besök

I morse var vi på kontroll igen och kollade så allt såg bra ut. Lillmini ligger fortfarande med huvudet nedåt och mår gott. Allt var perfekt.

I morgon börjar föräldraträffarna och det ska bli såå spännande och se vilka mer som ska ha barn samtidigt som oss. Annika och Johannes är dom enda vi vet. Det är nog inte allt för vanligt med två systrar i samma föräldragrupp som dessutom är förstföderskor båda två!

Vad är oddsen att två systrar blir gravida ungefär samma dag?
Först var vi beräknade till dagarna efter varann men på ultraljudet flyttade dom fram A&J 5 dagar. Så nu har dom beräknad födsel 24 och vi 28 september. Helt galet om man tänker efter!! Men så kul. Barnen kommer bli som tvillingar. Hoppas bara att dom gillar varandra :)
Vi fantiserar och pratar om hur dom kommer att vara och se ut varenda dag. Tänk så blir dom lika som bär förutom att vår bebis kommer vara ljushårig och deras mörk. Tänk om det blir två nya grävmaskinister? Då vet jag en morfar som kommer bli glad...Å vad ni är efterlängtade!!

Efter Mvc-besöket åkte vi till Annika och Johannes och åt frukost och sen åkte vi ut i skogen och plockade kantareller. Hittade faktiskt lite grand.
Så nu är både matte och hundar jättetrötta och husse står vid spisen och lagar mat :)
Skönt att bli lite bortskämd såhär i väntans tider....

Kram och hej.

1 kommentar:

  1. åhh det låter verkligen såå mysigt att gå och va gravid sådär med en syster. och mysa med tankarna om bebisarna. Blir lite avundsjuk. Det är så mysigt å va gravid. Kram på dig!

    SvaraRadera