torsdag 23 december 2010

Lilla mor fyller år!

Idag är det mamma och drottningens dag. Hipp hipp hurra kära mor på din födelsedag.
Vi är just hemkomna från kalas. Mamma blev så glad för sina paket och i morgon blir det fler.
Grattis!

Renoveringen av tvättstugan är i full gång..
Robin byter ytterdörr och jag håller på att riva tapet. Fast just nu brygger jag kaffe råkade bara springa på datorn lite..
Ines blev trött av att gå på kalas så hon sover så gott.

Robin och svärfar Bosse var i Örebro igår och köpte en dörr på Bauhaus. Det var oslagbart pris där så det var värt att åka en bit. Just nu har vi en enkel altandörr som inte håller värmen särskilt bra. Den är även väldigt lätt att ta sig in igenom om man skulle vilja. Så nu blir det en rejäl ytterdörr. Vit såklart..

Som tur var så sålde dom även granar där uppe. Så den har stått på upptining i garaget inatt. Ikväll ska vi klä granen. Trodde bra länge att det inte skulle bli någon gran. Eftersom Robin är lite allergisk av sig så har vi kungsgran. Har läst att dom är mest "allergivänliga" och plastgran kommer inte in i detta hus. En liten, tät, fin gran..

Jaha och i morgon var det visst julafton. oj vad mysigt det ska bli. Ines första. Lilla stumpan. Nu bildas nya traditioner. Tomte måste vi ju såklart ha igen och proppmätta ska vi sitta i soffan och kolla på Kalle Anka. Förhoppningsvis allihop. Hoppas, hoppas att det inte kommer någon snö så morfar får vara hemma. Det skulle betyda mer än alla julklappar i världen.

God jul alla läsare och ta hand om varann, kramas, skratta och ät massa gott.

1 kommentar:

  1. God jul till dig;)!!!!!
    Ta hand om varandra å ge Ines en jul kram!!

    SvaraRadera