söndag 16 oktober 2011

Drömmar och planer

Ines blivande rum på övervåningen är i våra tankar. Som vanligt planerar, budgeterar och skissar jag innan vi sätter igång några projekt. Vi vet precis, in i minsta detalj, hur vi vill att det kommer se ut.


Rummet är ca 10 kvm och har snedtak. På golvet ska vi lägga in en grå heltäckningsmatta Heltäckningsmatta!, tänker ni säkert men vi hade inte tänkt att limma fast den. Då kan vi ta ut den på vintern i snön för vädring dessutom är det skönt att leka och gå på. Alla väggar ska bli vita förutom snedtaket som vi ska tapetsera med tapeten på bilden här nedanför. Detta rum blir projektet efter badrummet. (Bilderna är klickbara.)


Whole wide world tapeten från Mr Perswall ska sitta i snedtaket. Den går att måttbeställa. Den får nog vår tapetserarkille i släkten tapetsera. Pedagogiskt och snyggt på samma gång.
Tavlan "Kalas" av Stina Wirsén som Ines fick av faster ska få sin plats precis som några andra fina tavlor hon har.



Ines måste ju ha någonstans hon kan bjuda på thé. Två av dessa söta stolar från IKEA får det nog bli precis som bordet nedanför.





En röd Stringhylla Pocket för att ställa favoritsaker och böcker på. Denna från designonline.se




Tänk vilka rätter hon ska bjuda oss på. Jollyroom.se har denna finfina spis.




När det är mörkt om natten kommer kaninen lysa fint i fönstret.


2 kommentarer:

  1. Åh ja den är underbar den tapeten den har jag oxå kikat på.Blir det en liten flicka som kommer till oss finns risken att det kommer bli en sån i hennes rum oxå.Mr perswall har mycket snygga tapeter.Den med alfabetet o den med trädet o ramar är oxå fin.Kommer bli toppen i Inessans rum!

    SvaraRadera
  2. Jättefin är tapeten! Stella har inte plats för den tyvärr men det verkar ju som att vi kan komma och titta på den på olika ställen sedan kanske? ;-) De här djuren gillar jag också:

    http://www.urbis.dk/group.asp?group=150

    Men Stella har ingen plats för dem heller...

    SvaraRadera