torsdag 13 januari 2011

13 Januari

Får väl erkänna att jag var lite tidsoptimisk gällande tvättstugan.
Trodde att "tjoff,thoff" så skulle vi ha skruvat ihop skåp, sätta upp takduschen, garderobsinredning, bänkskiva, tvättställ och blandare. Kanske inte riktigt realistiskt.
I förrgår skruvade jag ihop garderbsinredning och Robin satte upp takduschen. Sen var det visst läggdax. Och igår skruvade vi ihop två underskåp. Sen var det läggdax igen... Jag som hade hoppats på en premiärsdusch.
Sen fattas det skutgarderobsdörrar och en glasvägg till duschen. Det är flera veckor leveranstid på dem. Förstår inte hur man kan bygga ett helt hus på 3 DAGAR som på Extrem homemakeover! Jaja man säger ju: den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge?

Förut ringde barnmorskan och sa att på måndag har vår föräldragrupp tid för fotavgutning på de små. Så mysigt och kul att ha.

Lördagen är fullspäckad. Kl 12 döps mosters älskade Filip och kl 19 ska faster Veronica ha 30-årsfest. Roligt med festligheter :)

I tisdags var det start för babysim i Tidaholm. Då var det endast info. men nu på tisdag ska vi bada. Dessutom ska Robin börja jobba kväll tisdagar så han kan följa med varje gång. Kommer bli ett minne för livet. Hoppas Ines gillar det.

Har följt nyheterna det sista och VAD SJUTTON ÄR DET SOM HÄNDER MED VÄRLDEN? Översvämningar i Australien och lerskred i Brasilien!!

Man börjar ju tänka hemska tankar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar